خواص پوره میوه جات برای کودکان را می خواهیم به اختصار شرح بدهیم:
کمخونی فقر آهن یکی از مشکلات تغذیهای کودکان است و یکی از دلایل اصلی آن استفاده از برنامه غذایی نادرست است.
انتخاب میانوعده مناسب مانند انواع پوره میوه میتواند موجب افزایش آهن دریافتی شود.
بهترین زمان برای خوردن پوره میوه وقتی است که معده کودک خالی باشد.
علاوه بر این، بهترین زمان خوردن پوره میوه در صبحانه است.
باید هنگام خوردن پوره میوه در میان وعده به زمان صرف وعده اصلی دقت شود
دست کم ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه تا وعده اصلی فاصله داشته باشد.
مصرف پوره میوههایی مانند سیب میتواند در جبران افت قند خون نیز بسیار مفید باشد.
به این ترتیب به قدرت یادگیری آنها کمک کرده و آنها با نشاط بیشتری بازی میکنند.
پوره هلو، مغذی و خوش طعم و سرشار از مواد معدنی، آهن و ویتامینها به خصوص ویتامینهای A ,B1 ,B2 است.
مواد قندی هلو ترشحات هاضمه را تقویت میکند و هضم غذا را آسان میسازد.
پوره هلو خاصیت ملین بودن دارد و به لحاظ داشتن سلولزهای نرم، مواد قندی و نشاستهای آن به راحتی در معده هضم میشود.
یکی از بینظیرترین میوهها از لحاظ خواص جهت مصرف روزانه سیب است؛
پوره سیب منبع خوبی از فیبر محلول است که به کاهش اختلالات روده کمک میکند؛
این میوه چربی و سدیم ندارد و سرشار از ویتامینهای گروه B است که در حفظ سلولهای قرمز خون و سیستم عصبی موثر است.
پوره آلو سرشار از مواد معدنی مانند فسفر، منگنز، مس و پتاسیم است. این ماده غذایی دارای روی و آهن و مقداری کلسیم است.
آلو سرشار از ویتامین C , A , K میباشد و دارای مقادیر فراوانی از نیاسین، ریبوفلاوین و تیامین است.
پوره آلو ملین، صفرا بر، رافع عطش، دافع بلغم و تب بر است و در درمان برفک دهان کودکان بسیار موثر است.