خیارشور چی چی لاس تهیه شده از خیارهای لذیذ و ترد و سبزیجات معطر و تازه میباشد این محصول بدون مواد نگهدارنده و افزودنیهای غیر مجاز تهیه میگردد. تولید خیارشور پاستوریزه از دهههای پیش در ایران رونق بسیاری گرفته است. خیارشور در کنار غذاهایی مانند ساندویچهای خانگی بسیار میچسبد! تهیهی خیارشور زمانبر بوده و فرآیندی طولانی دارد. صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با تولید خیارشور درجه یک این امکان را برایتان فراهم کرده تا هر زمان که نیاز داشتید به آن دسترسی داشته باشید.
تعداد زیادی ویتامین و مواد معدنی، از جمله ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، سدیم، پتاسیم، کلسیم، و منیزیم، در خیارشور موجود می باشد که هر کدام از این مواد فایدهی خاصی برای سلامتی دارند. همچنین آب نمک خیارشور حاوی مقدار کمی کربوهیدرات نیز می باشد. هر ۳۰ گرم خیارشور حاوی ۲.۹۱ کیلوکالری انرژی، ۰.۴۵ گرم قند، ۰.۰۳ گرم چربی، ۱.۲ گرم نمک و بدون اسید چرب ترانس می باشد.
خیارشور دارای دو آنتی اکسیدان نیرومند یعنی ویتامین های C و E است. ویتامین هایی که مانع از عفونت ناشی از انواع باکتری ها، ویروس ها و انگل ها می شود. آنتی اکسیدان ها با محافظت از مولکول ها، بدن را در مقابل رادیکال های آزاد محافظت می کنند. در واقع اسیدیته خیارشور عامل جذب بهتر ویتامین ها به بدن می باشد. تحقیقات انجام شده نشان داده خیارشورهایی که با سرکه درست می شوند؛ به دلیل اسیدی بودن مانع از شکسته شدن مولکول های مواد نشاسته ای شده و در نتیجه، بدن نمی تواند آن ها را جذب و وارد جریان خون کند. به همین دلیل خیارشور مانع از چاقی می شود. ولی از طرفی استفاده از آن برای بیماران مبتلا به فشار خون و حساس به مقادیر بالای نمک باید با احتیاط انجام بگیرد.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، این محصول را فرآوری و بستهبندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی و قوطی ۸۰۰ و۴۰۰۰ گرمی توزیع نماید.
جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید. انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.