دانستنی های رب گوجه فرنگی که در این بخش می خواهیم به توضیحاتی در مورد رب گوجه فرنگی بپردازیم.
از خرید رب های بی نام و نشان و فاقد تاریخ مصرف و مجوز بهداشت خودداری کنید.
در رب های تقلبی به دلیل استفاده از مواد نامطلوب و عدم انجام فرآیند پاستوریزاسیون از مواد رنگ دهنده و نگهدارنده استفاده می شود.
این رب ها معمولا بسیار پررنگ و فاقد مزه بوده و گاهی نیز به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده در بیرون از یخچال هم کپک نمی زنند.
اگر میخواهید رب گوجه دچار کپکزدگی نشود:
بهتر است روی رب را با یکلایه نازک روغن بپوشانید.
اگر بازهم در محصول کپکزدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپکزده را بهصورت عمیق جدا کرده و یکلایه روغن در سطح آن بمالید تا عمل اکسیژنرسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود.
در غیر این صورت میتوانید رب را داخل فریزر نگهداری کنید.