رب گوجه اسپتیک با غلظت ۳۸-۳۶ جهت صادرات توسط شرکت خزر عصاره وارنا با برند چی چی لاس تولید شده و کارخانه های دیگر از رب اسپتیک جهت تولید رب گوجه قوطی، شیشه و… استفاده می کنند .
واژه اسپتیک را ممکن است در صنایع غذایی بارها و بارها شنیده باشید. اسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده و یک روش فرآیند برای محصولات مایع (به خصوص مواد غذایی یا دارویی) از پیش استریلیزه شده است. فرآیند اسپتیک، می تواند قابلیتی را برای یک محصول پایدار به گونهای ایجاد کند که نیازی به یخچال نداشته باشد. دانش اسپتیک یکی از فناوری های مهم در صنعت دارویی، غذایی و بهداشتی است .
فرآیند بسته بندی اسپتیک شامل موارد زیر است :
- استریلیز کردن مواد بسته بندی یا ظرف و بسته شدن آن قبل از اینکه با رب گوجه فرنگی پر شود
- استریلیز کردن تجهیزات درگیر در پردازش رب گوجه فرنگی
- حفظ استرلیزه در کل سیستم تولید
صادرات رب گوجه اسپتیک
رب گوجه بشکه های فلزی چی چی لاس به کشور های مختلفی ارسال می گردد و هر ساله حجم بسیار بالایی از این محصول به این کشور ها صادر می شود از جمله :
- عراق
- افغانستان
- روسیه
- ارمنستان
- قزاقزستان
- پاکستان
- قطر
- رومانی
- بلاروس
- لهستان
- کشورهای آفریقایی
مشخصات رب گوجه اسپتیک
- آب تغلیظ شده گوجه درجه یک
- رب گوجه با بریکس ۳۸- ۳۶
- رب گوجه خالص بدون مواد جانبی
- بدون نمک
- بدون مواد نگهدارنده
- رب گوجه در کیسه های مخصوص پرشده و سپس در بشکه های اسپتیک قرار می گیرند
- در وزن ۲۳۵ کیلوگرم
- بشکه های فلزی آبی رنگ
- بافت بسیار سفت و غلیظ
- نگهداری آسان
- ماندگاری بالا رب گوجه فرنگی
جهت استعلام قیمت و سفارش با مجموعه در تماس باشید .