واژه اسپتیک را ممکن است در صنایع غذایی بارها و بارها شنیده باشید. اسپتیک یکی از فرآیندهای تولید در صنایع غذایی بوده و یک روش فرآیند برای محصولات مایع (به خصوص مواد غذایی یا دارویی) از پیش استریلیزه شده است. فرآیند اسپتیک، می تواند قابلیتی را برای یک محصول پایدار به گونهای ایجاد کند که نیازی به یخچال نداشته باشد. دانش اسپتیک یکی از فناوری های مهم در صنعت دارویی، غذایی و بهداشتی است. مطلع بودن از تمامی جزییات و شرایطی که باید محصول اسپتیک داشته باشد در صادرات مواد غذایی یک اصل مهم بشمار میآید که صادر کنندگان مواد غذایی باید در نظر داشته باشند .
فرآیند بسته بندی اسپتیک
فرآیند آسپتیک شامل سه مرحله اولیه است : استریلیزاسیون حرارتی محصول، استریلیزاسیون بسته بندی و حفظ استرلیزه در حین بسته بندی. برای اطمینان از فرآیند استرلیز، فرآیند اسپتیک باید تمامی ویژگی های محصول را حفظ و نگهداری کند و حفظ این موارد در تولید ضروری است. چنین موضوعی نشان می دهد که شرایط استرلیز در تمامی طول فرآیند اسپتیک درست بوده و حفظ شده است .فرآیند بسته بندی اسپتیک شامل موارد زیر است :
- استریلیز کردن مواد بسته بندی یا ظرف و بسته شدن آن قبل از اینکه با رب گوجه فرنگی پر شود
- استریلیز کردن تجهیزات درگیر در پردازش رب گوجه فرنگی
- حفظ استرلیزه در کل سیستم تولید
مشخصات رب گوجه فرنگی اسپتیک
- آب تغلیظ شده گوجه درجه یک
- رب گوجه با بریکس ۳۸- ۳۶
- رب گوجه خالص بدون مواد جانبی
- بدون نمک
- بدون مواد نگهدارنده
- رب گوجه در کیسه های مخصوص پرشده و سپس در بشکه های اسپتیک قرار می گیرند
- در وزن ۲۳۵ کیلوگرم
- بشکه های فلزی آبی رنگ
- بافت بسیار سفت و غلیظ
- نگهداری آسان
- ماندگاری بالا رب گوجه فرنگی
جهت استعلام قیمت و سفارش با مجموعه در تماس باشید .