رب گوجه فرنگی ارگانیک چی چی لاس تولید کارخانه خزر عصاره وارنا می باشد که تمامی بسته بندی های خود را در داخل و خارج کشور عرضه می کند .
رب گوجه خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده میشود. برای درست کردن رب گوجه فرنگی بعد از گرفتن دانهها و پوست گوجه ها آن ها را برای چندین ساعت تحت فشار میپزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را میپزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. در مقابل پوره گوجهفرنگی شامل گوجه فرنگی پخته شده است که ماندگاری اش بین رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده قرار میگیرد .
کارخانه خزر عصاره وارنا با رعایت موارد بهداشتی و ۱۰۰% طبیعی رب گوجه فرنگی را در ظروف مختلف و اوزان گوناگون با بریکس۲۶.۵% تولید کرده و به دست مشتریان خود در داخل و خارج از کشور می رساند .