رب گوجه فرنگی اسپتیک را انواع کارخانه هایی که در کشور تولید رب می کنند، می توانند به فروش برسانند. اسپتیک که این روزها برای رب مورد توجه است، به نوعی محصول گفته می شود که باعث ماندگاری بیشتر رب در فضای آزاد و خارج از سردخانه می شود.
این بزرگ ترین مزیت بشکه های اسپتیک می باشد. البته علاوه بر رب گوجه می توان سایر مواد غذایی فاسد شدنی را نیز با این روش ارائه نمود.
هر کالایی برای این که دارای قیمت باشد، براساس فاکتورهایی کیفیت سنجی می شود. کیفیت رب گوجه براساس بریکس خواهد بود.
این اصطلاح نشان از غلظت رب گوجه دارد. غلظت هایی که هرچه سفت تر باشد، یعنی میزان کمتری از آنها در غذا رنگ و طعم ایجاد می کند. البته به شرطی که تنها از طریق خود رب تولید شده باشد و مواد افزودنی نداشته باشد.