رب گوجه فرنگی صنعتی درجه یک چی چی لاس از گوجه فرنگی و نمک بدون هیچ افزودنی و ناخالصی توسط شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا تولید شده .
گوجهفرنگیها، پس از پاک کردن و شستن، با دستگاههای خاصی خرد و له میشود. البته هنگام له کردن، قدری حرارت هم به آنها میدهند تا هم آنزیمهایی که دارند از بین برود و هم پوست و دانه گوجهها به سادگی از گوشتشان جدا شود. پس از له کردن، گوجهها را با یک دستگاه صافی، صاف میکنند تا آب آنها کاملاً جدا شود.
سپس آب گوجه را در دستگاه تغلیظ کننده میریزند و آن را تحت خلأ تغلیظ میکنند تا آب گوجه به شکل رب گوجه دربیاید. استفاده از خلأ کمک میکند تا حرارت کمتری برای تولید رب استفاده شود و درنتیجه به حفظ ترکیبات مغذی، قرمزی رب و پیشگیری از سیاه شدن رنگ آن کمک میکند. وقتی غلظت مواد جامد در آب رب گوجهفرنگی به حد استاندارد رسید، آن را داخل قوطیهای مخصوص، بستهبندی میکنند. سپس قوطیهای دربسته را برای استریل شدن داخل دستگاه اتوکلاو قرارمی دهند.
ترکیبات و انواع رب گوجه فرنگی صنعتی هم مثل انواع رب گوجه خانگی ، بیشتر گوجه فرنگی میباشد ؛ یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی ، ترکیبات دیگری نمیتوان در رب گوجه داشت .
ترکیبات شامل: