شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا باچند دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به تولید زیتون شور با وزن های مختلف در سطح بین اللملی نموده است .
مهمترین سوالی که قبل از خوردن زیتون باید از خودتون بپرسید اینه که زیتون سرد است یا گرم؟
مزاج زیتونی که هنوز به طور کامل نرسیده، سرد و خشکه؛ اما زیتون رسیده طبع گرم و خشکی داره. البته زیتون کال خیلی تلخه و از بین بردن این تلخی هم کار حضرت فیله؛ به خاطر همین بهتره روی سرد بودنش حساب نکنید و اگه کسی ازتون پرسید که زیتون گرمی است یا سردی، مستقیم بهش بگید که طبیعت زیتون گرمه. گفته میشه که این گرم بودن، از آب و هوایی نشات میگیره که زیتون باهاش سازگاری داره؛ به این دلیل که همه درختای زیتون جاهایی رشد میکنن که آب و هوای گرم و خشکی داره.
اما میرسیم به سوال مهمتر و اون اینه که آیا طبع زیتون سبز با زیتون سیاه متفاوته؟ سیاه یا سبز بودن زیتون تقریبا هیچ ربطی به مزاجش نداره؛ در نتیجه در جواب این سوال باید بگیم که زیتون به هر رنگی که باشه، همچنان طبع گرم و خشکی داره. همین گرم و خشک بودن طبیعت زیتون در طب سنتی کاربردهای زیادی داره و باعث میشه که بتونیم از اون برای کم کردن کلسترول، دردهای عضلانی، کاهش فشار خون و حتی پیشگیری از سرطان استفاده کنیم.
زیتون شور رو معمولا از زیتون سبز تولید میکنن؛ اما آیا مزاج زیتون سبز یا شور متفاوته؟ یعنی اضافه کردن نمک میتونه طبع رو تغییر بده یا نه؟
اینجا هم دوباره همون جوابی رو به شما میدیم که برای سوال مزاج زیتون گرم است یا سرد؛ به شما داده بودیم. یعنی حتی با وجود اضافه کردن نمک و خوابوندن طولانی مدت زیتون داخل آب نمک، باز هم گرم بودنش تخت تاثیر قرار نمیگیره و همچنان طبع زیتون سبز از نوع شور، گرمه. اما درست مثل زیتون پرورده، اینجا هم نمک فقط میتونه به خشک بودن زیتون غلبه کنه و اون رو به تر تغییر بده.
تا اینجای مقاله فهمیدیم که اضافه کردن یه سری مواد به زیتون میتونه طبع اون رو تحت تاثیر قرار بده و گرمتر یا سردترش کنه.اگه ازتون بپرسن که با زیتون چی بخوریم تا طبعش رو متعادل کنه، احتمالا جوابی براش ندارین.
اگه کسی ازتون همچین سوالی رو پرسید؛ چهار تا ماده غذایی رو بهش معرفی کنین که مزاج زیتون رو به سمت تعادل میبره:
مثلا میتونید بهش پیشنهاد بدید که هستههای زیتون رو دربیاره و به جاش گردو یا بادوم بذاره. یا اینکه بعد از خوردن زیتون، یه مقدار عسل بخوره تا مزاجش به هم نریزه. و مهمترین توصیه ای که میتونید به شخصی بکنید که ازتون پرسیده زیتون گرمی است یا سردی؛ اینه که حتما زیتون رو با غذاهای سرد بخوره. به خاطر اینکه ارزش غذایی زیتون در کنار این غذاها مشخص میشه و در عین حال میتونه به راحتی سرد بودن این غذاها را خنثی کنه
این شرکت با سعی بهترین و با کیفیت ترین ها محصول را با مناسب ترین قیمت و حذف واسطه به دست مشتری میرساند، رضایت و خرسندی شما عزیزان، اولویت کار ماست.
شما میتوانید برای اطلاع از قیمت ها و سفارش زیتون شور با کیفیت چی چی لاس از طریق پل های ارتباطی مذکور با ما در تماس باشید.