اگر به دنبال ترشی هالوپینو با قیمت مناسب هستید باید بدانید که برند چی چی لاس، یکی از بهترین تولید کنندگان این محصول است.شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید .
سس هالوپینو برای عاشقان طعمهای تند نامی آشناست. طعم کم نظیر فلفل هالوپینو باعث تمایز این سس از سایر سسها میشود. در سایر انواع سسها، پایه اصلی سس، گوجه فرنگی است و فلفل به آن اضافه میشود ولی در سس هالوپینو، پایه اصلی سس، فلفل هالوپینو است و به همین دلیل طعمی خاص و تندی بسیار زیادی دارد که هوش از سر عاشقان طعمهای تند میبرد.
فلفل هالوپینو سرشار از ویتامینهای بی (B) و سی (C) است و به دلیل وجود این ویتامینها در تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با انواع سرطانها، تاثیرگذار است. افرادی که رژیم لاغری دارند نیز می توانند از هالوپینو استفاده کنند چون کلسترول و چربی ندارد و دارای مقادیر زیادی فیبر ، املاح ، ویتامین ها و مواد معدنی است و مقادیر کربوهیدرات آن بسیار ناچیز است.
استفاده از فلفل تند روند پیشرفت این بیماریها را تا حدودی میکند. با تهیه سس هالوپینو در خانه، علاوه بر بهرهمند شدن از خواص این سس، به غذاهایتان عطر و طعم دیگری ببخشید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس هالوپینو را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول
مرحله اول با گذاشتن ماهیتابه بدون روغن روی حرارت متوسط گاز است. بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و فلفل هالوپینو را به شکل ریز خرد کنید. پیاز و فلفل هالوپینو خرد شده را همراه با سیر حبهای داخل ماهیتابه انداخته و تفت دهید. سیر را با پوست داخل ماهیتابه بیاندازید. آنها را ۲۰ دقیقه در ماهیتابه خشک تفت دهید.
مرحله دوم
پس از تفت دادن، ماهیتابه را از روی گاز برداشته و بگذارید مواد داخل آن کمی خنک شود. پوست سیر را جدا کنید و آن را همراه با فلفل و پیاز داخل مخلوطکن بریزید. آب لیموترش، گشنیز، یک چهارم فنجان آب و یک قاشق چایخوری نمک را نیز به آن اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط و یکدست کنید. سی ثانیه بعد از مخلوط کردن مواد، بافت سس شکل میگیرد.
مرحله سوم
در همان تابهای که فلفل را تفت دادهاید، دو قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و سس ترکیب شده را در روغن داغ بریزید. حالا وقت طعمدار کردن است. بعد از یک دقیقه شعله را کم کنید و اجازه دهید که مواد ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشند.
این سس را بعد از سرد شدن میتوانید با غذاهای مختلف مثلامرغ بریان و انواع فست فود سرو کنید. البته در رسپی اصلی سس را نمیپزند.
همچنین به جای تفت دادن فلفل در ماهیتابه میتوانید روش دیگری را برای سرخ کردن آن استفاده کنید. فلفلها را در سینی فر بگذارید و ۳۰ دقیقه با دمای متوسط در فر حرارت دهید. فقط یادتان باشد که یک بار فلفلها را برگردانید تا کاملا برشته شوند.
می توانید از فلفل قرمز شیرین و فلفل دلمه بنا به سلیقه خود استفاده کنید.
مقداری کمی پودر پاپریکا قرمز را اضافه کنید.
این سس بدلیل نداشتن مواد نگهدارنده بمدت ۱۰ روز داخل یخچال نگهداری شود.
همچنین با فلفل هالوپینو میتوان ترشی لیته فلفل یا ترشی فلفل تند تهیه کرد.
ترشی انداختن باعث حفظ خواص سبزیجات و مواد غذایی می گردد و به آنها طعم و مزه میبخشد و خوردن ترشی در کنار برخی غذاها دلچسب است.
ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس یکی از بهترین و لذیذترین ترشی های موجود برای دورهمی های صمیمانه میباشد. ترشی فلفل با قطعه بندی متناسب برای هر لقمه زیبایی خاصی را به همراه دارد که نه تنها اشتها آور است بلکه لذت خوردن را چندبرابرمیکند.
همچنین جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید. انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.