ویژگی های رب گوجه فرنگی با کیفیت چی چی لاس به بافت ، عطر و رنگ محصول مرتبط می باشد. همچنین برند ، خود نمایانگر میزان کیفیت است.
کیفیت رب گوجه فرنگی
- موضوع مهم در مورد کیفیت رب این است که ربی که مواد نگهدارنده نداشته باشد، کپک میزند، شاید مردم به غلط فکر کنند ربی که کپک میزند، رب باکیفیتی نیست در حالیکه این موضوع نشان دهنده عدم وجود مواد نگهدارنده در محصول بوده و نشانه خوبی است.
- ویژگی مهم کیفی رب، خلوص آن است؛ اصولاً رب باکیفیت ربی است که غیر از گوجه ترکیبی به آن افزوده نشده باشد و این موضوع زمانی که رب گوجه برای تفت دادن در ظرف پخش میشود بهراحتی قابل مشاهده است.
- ویژگی بعدی این است که رب با کیفیت قهوهای رنگ نیست، ربی که به رنگ قهوهای باشد بیانگر این موضوع است که فرآیند خلاء در آن خوبی صورت نگرفته است. گوجه حاوی مادهای به نام «لیکوپین» است که برای بدن بسیار مفید بوده و سرطانزا است؛ اگر رنگ رب قهوهای باشد، نشاندهنده از بین رفتن این ماده بوده به این علت که رنگ این ماده قرمز و در واقع قرمزی گوجه بهدلیل وجود این ماده است.
- در نهایت مطلب آخر که در رابطه با کیفیت رب گوجه اهمیت دارد، موضوع نمک است. میزان نمک خوراکی که میتوان به رب گوجه فرنگی اضافه کرد، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد، حداکثر ۱٫۵ درصد میباشد.
ویژگی های رب گوجه فرنگی چی چی لاس
مهمترین نکته در تشخیص کیفیت نام برندی است که محصول را عرضه میکند،در واقع برند خود نمایانگر میزان کیفیت است؛ به طور مثال زمانیکه نام برند «چی چی لاس» را میشنویم، مطمئن هستیم که محصولات خوب و مطمئنی خریداری میکنیم.
ویژگی های رب گوجه چی چی لاس شامل مواردیست که در بالا ذکر شد.
مشخصات رب گوجه فرنگی چی چی لاس
رب گوجه چی چی لاس غیر از ویژگی های کیفی مشخصات دیگری نیز دارا می باشد که شامل :
- غلیظ و باصرفه
- ۲۵% گوجه خالص
- ۱.۵% نمک
- دارای مهر استاندارد
- دارای لوگو سیب سبز سلامت سازمان غذا و دارویی
- در بسته بندی های شیشه ،قوطی و پاکتی
- بدون مواد نگهدارنده
- بدون مواد قوام دهنده
- بدون رنگ