چند نکته در مورد مصرف رب گوجه که باید رعایت شود می توان به کیفیت محصول، بحث استاندارد بودن و نحوه نگهداری محصول اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالب این بخش توجه بفرمایید.
متأسفانه در زمان مصرف رب معمولاً مصرفکنندگان از ظروف نامناسب استفاده کرده و رب دچار کپک میشود و با برداشتن کپک از روی محصول اقدام به مصرف مابقی آن میکنند، در حالیکه این محصول کاملاً آلوده شده و تنها با چشم قابل مشاهده نیست. این کپک بسیار آسیبرسان بوده و حتی قادر به ایجاد انواع سرطان نظیر سرطان کبد است . توصیه این است که رب را در ظروف شیشهای نگهداری کرده و حتماً درب آن بسته باشد، اگر کپک و قارچی بر سطح محصول مشاهده شد حتماً محصول را دور ریخته و از مصرف مابقی آن خودداری نمایید. نکته دیگر اینکه هنگام خرید محصول حتما به:
توجه شود. بستهبندی شیشهای بهترین نوع بستهبندی است و مصرف کننده باید به این نکات توجه کرده تا محصول با کیفیتی خریداری کند.
رعایت مسائل بهداشتی بهعنوانمثال استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف میتواند از آلوده شدن ماده غذایی و درنتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند.
گوجهفرنگی حاوی عوامل ضد رادیکالهای آزاد قدرتمندی است. آنتی اکسیدانهای فلاونوئیدی گوجهفرنگی مانند زآگزانتین و همچنین لیکوپن به عنوان یک مادهی مغذی عالی در مبارزه با رادیکالهای آزاد درون بدن عمل کرده و از بدن در برابر آنها محافظت میکنند. این تاثیر گوجهفرنگی به زندگی سالم و بدنی سالم منجر خواهد شد.
گوجهفرنگی همچنین اثرات قابلتوجهی برای جلوگیری از رخ دادن ۹ بیماری خطرناک دارد مانند بیماری ایدز و بسیاری از انواع سرطانها.
رب گوجه فرنگی در مصرف بیشتر غذاها همچون: