گوجه فرنگی و تاریخچه ی آن موضوع جالبی است.در تاریخچه گوجه فرنگی آمده مایاها و سایر اقوام آمریکای مرکزی ,اولین کسانی بودند که اقدام به کاشت گوجه فرنگی کردند. اسپانیاییها در سال ۱۵۲۰ گوجه فرنگی را از مکزیک به کشور خود و پس از آن استعمارگران بریتانیایی به ایالات متحده آوردند . با این وجود کمی زمان برد تا این میوه دوست داشتنی در ایالات متحده مورد استفاده عموم مردم قرار بگیرد.
اروپاییان از سمت ترکیه و ارمنستان گیاه گوجه فرنگی را به ایران آوردند. در دوره قاجار سفر های زیادی به ایران می شد. در نتیجه این ارتباطات، گوجه به ایران هم راه پیدا کرد. با این تفاسیر، شاید حضور گوجه در ایران، دو قرن هم قدمت ندارد زیرا در دوره ناصرالدین شاه قاجار وارد ایران شد.
ناصر الدین شاه قاجار گوجه فرنگی را به ایران آورد و به تدریج این میوه مورد توجه مردم قرار گرفت تا جایی که اکنون به ندرت می توان غذای ایرانی بدون گوجه فرنگی پیدا کرد. ایران هفتمین کشور دنیا از نظر میزان تولید گوجه فرنگی است.
محبوبیت گوجه فرنگی در ایران به حدی زیاد است که علاوه بر استفاده از رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی اکثر خورشتهای ایرانی، حتی از نوع خام گوجه در وعدههای صبحانه و عصرانه در کنار پنیر و خیار استفاده میشود.
یکی از پرمصرفترین چاشنیهای غذاهای ایرانی رب گوجه فرنگی است که در غذا استفاده می شود. زنان توانمند ایرانی در قدیم این چاشنی پرکاربرد را اغلب در منزل تهیه میکردند. تهیه این محصول پرطرفدار همانند سایر چاشنیها با تغییر سبک زندگی، رشد جمعیت، نبود امکانات برای تمام خانوادهها و … بهصورت صنعتی درآمد. این امر موجب شد امروزه صنعت رب گوجهفرنگی در ایران یکی از بزرگترین و محبوبترین صنایع کشور باشد.
با استفاده از رب گوجه چی چی لاس و دیگر برند های شرکت خزر عصاره وارنا هم میتوانید لیکوپن مورد نیاز بدن خود را تامین کنید و هم خیالتان بابت سلامتی رب راحت باشد! این شرکت با استفاده از دستگاههای پیشرفته و با نظارت کارشناسان تغذیه و بهداشت،رب گوجه را تهیه کرده و تضمین میکند که بهترین کیفیت رب گوجه فرنگی را برای شما به ارمغان میآورد.