شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / رب گوجه صنعتی / تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه
تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه
تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه مراحل مختلفی دارد، به طور کلی رب گوجه فرنگی به دوصورت خانگی و کارخانه ای تولید می شود.

تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

گوجه فرنگی چیست؟

گوجه‌فرنگی میوه‌ای ارزشمند است که اولین بار در آمریکا شناخته شد.
این میوه قبل از رسیدن نارس بوده و حاوی ماده‌ای سمی به نام (سولانین) است که مصرف آن خطرناک است.
این میوه پس‌ از آن که رسید، قرمز و آبدار شده و فاقد سولانین و قابل‌ مصرف می‌شود.
در واقع نوعی آنتی‌ اکسیدان به نام (لیکوپن) مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است، که می‌تواند با رادیکال‌ های موجود در بدن مبارزه کند.
و همچنین گوجه‌ فرنگی مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای:

  • پوست نازک
  • بافت نرم
  • مواد جامد زیاد
  • رنگ قرمز تند
  • طعم مطلوب
  • عاری از کپک
  • بدون هسته درشت
  • کاملاً رسیده باشد انتخاب می‌کنند.

تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

 

تهیه رب گوجه صنعتی

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود. برای تهیه رب گوجه صنعتی، بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت‌فشار می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی به دست بیاید. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های کارخانه ای می‌شود.

تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

خرید رب گوجه فرنگی صنعتی چی چی لاس

خرید رب گوجه فرنگی صنعتی چی چی لاس

خرید رب گوجه فرنگی صنعتی چی چی لاس تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. معرفی تاجران بازار تهاتر ايران آموزش تجارت