نکات مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب را باید جدی گرفت. زیرا کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو توصیه هایی درمورد تهیه رب گوجه فرنگی بیان کرده اند.
رب گوجه فرنگی خانگی یا صنعتی ؟!
اگر در شرایط استاندارد این موضوع بررسی شود قطعاً رب صنعتی برای مصرف مناسبتر از ربهای خانگی است. استانداردهای کنسرو رب گوجه فرنگی و به طور کلی تمام استانداردهای مربوط به محصولات گوجه فرنگی توسط سازمان ملی استاندارد ایران ارائه میشود.
چند مورد از شرایط استاندارد تولید به شرح زیر می باشد:
درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای صنعتی میشود.
توصیه این است که رب را در ظروف شیشهای نگهداری کرده و حتماً درب آن بسته باشد، اگر کپک و قارچی بر سطح محصول مشاهده شد حتماً محصول را دور ریخته و از مصرف مابقی آن خودداری شود. نکته دیگر اینکه هنگام خرید محصول حتما به پروانه بهرهبرداری، تأیید وزارت بهداشت و آرمهای نشان سلامت محصول توجه کنند.