cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • رب چی چی لاس
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    • تماس با ما

    نکاتی درباره مصرف رب گوجه

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه صنعتی
    • نکاتی درباره مصرف رب گوجه
    آذر ۲۵, ۱۳۹۸

    نکاتی درباره مصرف رب گوجه باید بدانیم که دانستن این موارد به تمام افراد یک جامعه برای داشتن یک زندگی سالم کمک شایانی می نماید.

    نکاتی درباره مصرف رب

    • پیش از باز کردن درب رب گوجه‌فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به‌خوبی با مایع ظرف‌شویی بشویید و سپس در قوطی را بازکنید.
    • رب گوجه‌فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک‌زدگی، بهتر است پس از باز کردن درب قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید.
    • همچنین هنگام استفاده از رب، از قاشق تمیز استفاده کرده و پس از مصرف، در شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
    • ظروف فلزی، حلبی و آلومینیومی ظروف مناسبی برای نگهداری رب‌ها به‌خصوص رب‌های خانگی نیستند. حتی رب‌های صنعتی هم‌زمانی که درب رب باز می‌شود باید محتویات آن در ظرف شیشه‌ای منتقل شود.
    • اگر می‌خواهید رب گوجه‌فرنگی دچار کپک‌زدگی نشود، بهتر است روی رب را با یک‌لایه نازک روغن بپوشانید. در این صورت روند کپک‌زدگی به تأخیر می‌افتد. http://s6.picofile.com/file/8381884692/photo_2019_11_27_11_10_48.jpg

    نکاتی درباره مصرف رب بایدرعایت کرد به عنوان مثال ،رعایت مسائل بهداشتی به‌عنوان‌مثال استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف می‌تواند از آلوده شدن ماده غذایی و درنتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند.

    فراموش نکنید که گوجه فرنگی در زنجان تهیه و کشت می شود و افراد زیادی مشغول به این کار می باشند.

    مطالبی در مورد بنزوات موجود در رب

    • اگر با کپک‌های کوچکی روی رب مواجه شدید بدانید که این موضوع نشان‌دهنده کیفیت بد رب نیست، بلکه نشان‌دهنده این است که تولیدکننده از دوز کمتر بنزوات سدیم استفاده کرده است. بنزوات سدیم یک ماده نگهدارنده غذایی است و در محیط اسیدی از فعالیت قارچ‌ها و باکتری‌ها جلوگیری می‌کند.
    • برای خرید و مصرف بهترین رب گوجه‌فرنگی باید از رب‌های بسته‌بندی‌شده با مجوزهای لازم (به خصوص مجوز وزارت بهداشت) و مشخصات کامل مثل نام تجاری، نام و نشان محل تولید، وزن خالص، تاریخ تولید و انقضا را انتخاب کنید.
    • تا جایی که امکان دارد از مصرف رب‌های خانگی که از روند تولید آن بی‌اطلاع هستید، خودداری کنید.
    • از مصرف رب گوجه‌فرنگی کپک‌زده اکیداً خودداری کنید.http://s7.picofile.com/file/8381884976/photo_2019_07_18_11_58_23.jpgرب گوجه چی چی لاس ، منجی و گراهانس تمام این ویژگی‌ها را داراست و بهترین رب گوجه‌فرنگی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

    علت تلخی رب گوجه فرنگی

    زمانی که رب گوجه فرنگی را در خانه درست می کنید باید توجه داشته باشید که وقتی گوجه ها در حال قل خوردن هستند باید آن ها را روی توری سیمی بریزید و سپس گوجه ها را روی توری حرکت بدهید تا پوست و دانه گوجه از آن جدا شود. پس علت تلخ شدن رب گوجه خانگی وجود پوست و دانه گوجه در آن است.

    برای خوشرنگ شدن رب گوجه در زمان تهیه به آن روغن اضافه کنید.

     

    اشتراک گذاری
    0
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۳

    تفاوت رب اسپتیک با رب فله چیست؟


    بیشتر
    تولید و فروش رب گوجه فرنگی شیشه ای
    دی ۱۰, ۱۴۰۱

    نکات مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب


    بیشتر
    تولید و فروش رب گوجه فرنگی شیشه ای
    آذر ۲۲, ۱۴۰۱

    بهترین رب گوجه فرنگی صنعتی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان